IMG_7393

Klooster's Bouwbedrijf

Wij zijn specialist in isolatie en renovatie

Keuken renovatie

Klooster’s bouwbedrijf voor uw keukenrenovatie!

Is het tijd voor een keukenrenovatie? Dan bent u bij Klooster’s bouwbedrijf aan het juiste adres. Bij een nieuwe keuken is het tenslotte van belang dat alles goed wordt geïnstalleerd. Vaak worden er bij keukenrenovaties die mensen zelf uitvoeren veel fouten gemaakt, zoals kastjes die niet waterpas hangen en dat de apparatuur niet op de juiste wijze is geïnstalleerd. Dit wilt u uiteraard voorkomen, toch? Schakel dan de vakmannen van Klooster’s bouwbedrijf in voor de keukenrenovatie!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen u graag bij de renovatie van uw keuken. De kosten van een keukenrenovatie hangen af van verschillende factoren. Zo kunnen wij voor u een keuken op maat maken maar ook uitsluitend de keuken voor u installeren wanneer u zelf al alles heeft uitgekozen. Ook kan het voorkomen dat er eventueel meerwerk nodig is voor de renovatie van uw keuken. Het verleggen van leidingen of het demonteren van de oude keuken zijn voorbeelden van het meerwerk. Uiteraard komen wij eerst bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zullen wij een heldere offerte voor u maken en ervoor zorgen dat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

De renovatie

Bij een keukenrenovatie zijn talloze mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de kastdeurtjes te vervangen van uw keuken of om de hele keuken te veranderen. Wij kijken samen met u naar de ruimte van de keuken en helpen u graag met ideeën voor uw keukenrenovatie. Wij bieden een keuken aan die volledig naar wens is. U heeft de keuze uit een volledige keuken op maat maar wij kunnen u uiteraard ook helpen met uitsluitend de installatie van de apparatuur.

Kies voor Klooster’s bouwbedrijf!

Plannen om de keuken te renoveren maar heeft u nog geen plan? Onze vakmannen helpen u graag om de keuken zo efficiënt mogelijk in te delen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs!

Klooster's Bouwbedrijf  logo
Klooster's Bouwbedrijf

Copyright © 2024 Klooster's Bouwbedrijf | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Site-index