IMG_7393

Klooster's Bouwbedrijf

Wij zijn specialist in isolatie en renovatie

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Klooster’s Bouwbedrijf is uw partner als het gaat om nieuwbouw. Sinds 1979 verzorgen wij nieuwbouw van woningen en utiliteitsgebouwen. Met onze jarenlange ervaring geven wij uitstekend advies en leveren wij vakwerk als het gaat om het realiseren van verschillende projecten. Klooster’s Bouwbedrijf verzorgt het gehele traject van A tot Z. Wij beginnen met het inventariseren van uw wensen en eindigen met de sleuteloverdracht van uw woning, complex of bedrijfspand. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Complete woningbouw
  • Kleinschalige utiliteitsbouw

Klooster’s Bouwbedrijf werkt persoonlijk

Wanneer u contact met ons opgenomen heeft, zullen we beginnen met het maken van een afspraak. Hierbij leren we elkaar kennen, maar bespreken we vooral uw wensen en ideeën. Deze wensen en ideeën laten wij dan tot een concept uitwerken door onze technische tekenaar. Het kan ook zijn dat u zelf al een tekening heeft laten maken, ook dat is voor ons geen probleem. Tijdens het ontwerpen/bespreken van de tekeningen voor uw nieuwbouwwoning of utiliteitsgebouw houden wij er altijd rekening mee dat de wensen en ideeën realistisch zijn. Indien er iets niet mogelijk is, denken wij natuurlijk graag met u mee en zullen u voorzien van professioneel advies. Nadat alles definitief is en alle vergunningen zijn geregeld en goedgekeurd, zullen wij beginnen met de nieuwbouw. Tijdens dit proces blijft u natuurlijk nauw betrokken.

Nieuwbouw utiliteitsgebouwen

Naast dat wij de nieuwbouw van woningen verzorgen, doen wij dit ook voor utiliteitsgebouwen. Hierbij kunt u denken aan bedrijfspanden, loodsen en bedrijfshallen. Ook tijdens dit proces werken wij persoonlijk en blijft u betrokken tijdens het gehele traject. Aan de bouw van utiliteitsgebouwen worden andere eisen gesteld dan bij het bouwen van woningen. Klooster’s Bouwbedrijf is hierin gespecialiseerd en kan dankzij jarenlange ervaring hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zullen dan de mogelijkheden bespreken en aangeven wat we voor u kunnen betekenen.

Klooster's Bouwbedrijf  logo
Klooster's Bouwbedrijf

Copyright © 2024 Klooster's Bouwbedrijf | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Site-index