IMG_7393

Klooster's Bouwbedrijf

Wij zijn specialist in isolatie en renovatie

Verbouwing

Verbouwen

Bent u toe aan wat veranderingen in huis maar wilt u wel graag op dezelfde plek blijven wonen? Kies dan voor een verbouwing of aanbouw aan uw huis. Klooster’s Bouwbedrijf denkt graag met u mee en bespreekt samen met u alle mogelijkheden voor uw woning. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies en de mogelijkheden en extra opties.

Uw verbouwing volledig verzorgd door Klooster’s Bouwbedrijf

Bij een verbouwing komt altijd meer kijken dan van tevoren gedacht. Denk aan al het sloopwerk, timmerwerk, stucwerk en schilderwerk. Iedere verbouwing is anders en zijn dan ook andere werkzaamheden nodig. De vakmannen van Klooster’s bouwbedrijf voeren al het werk graag zorgvuldig voor u uit.

Tijdens een verbouwing kan het nogal chaotisch worden, zeker als u gedurende de verbouwing zelf in het pand woont. Onze vakmannen zullen uiteraard proberen de overlast zoveel mogelijk voor u te beperken. Bent u tijdens de verbouwing zelf niet aanwezig? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt met een gerust hart vertrekken. Wij maken voorafgaand duidelijke afspraken met u betreft de verbouwing. Zo kunt u ervan uitgaan dat u terugkomt in een prachtig huis, volledig naar wens verbouwd!

Voorafgaand aan de verbouwing krijgt u van ons een duidelijk overzicht met de werkzaamheden en de bijkomende kosten. Tijdens het werk zullen wij uiteraard waken over het door u gestelde budget zodat u niet bang hoeft te zijn voor verrassingen achteraf!

Klooster’s bouwbedrijf, uw partner tijdens de verbouwing

Ieder huis zit anders in elkaar en iedere verbouwing is dan ook anders. Of u nu graag een nieuwe garage, dakkapel of uitbouw heeft. Wij helpen u graag en komen van tevoren bij uw woning kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij stellen u graag gerust en streven samen met u naar het mooiste eindresultaat. Bent u benieuwd naar wij voor u kunnen betekenen betreft de verbouwing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Klooster's Bouwbedrijf  logo
Klooster's Bouwbedrijf

Copyright © 2024 Klooster's Bouwbedrijf | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Site-index