IMG_7393

Klooster's Bouwbedrijf

Wij zijn specialist in isolatie en renovatie

Zonwering tekst

Zonwering

Voor mooie en kwalitatieve zonwering bent u bij Klooster’s Bouwbedrijf aan het juiste adres. Samen bespreken we uw wensen en ideeën, op basis daarvan selecteren we een ruim aanbod aan kleuren en materialen. Heeft u een keuze gemaakt? Dan komen we de zonwering bij u inmeten, vervolgens wordt deze besteld, wanneer de zonwering binnen is maken wij een afspraak met u en komen wij de zonwering plaatsen. Daarna hoeft u alleen nog maar te genieten!

Voordelen van buitenzonwering

Ten opzichte van binnenzonwering, biedt buitenzonwering meerdere voordelen. Zo voorkomt buitenzonwering dat de ruimte opwarmt doordat zonnestralen worden weerkaatst of geabsorbeerd voordat ze het glas raken. Alle buitenzonwering die wij plaatsen zijn weersbestendig. Om de kwaliteit van het product te behouden, is het natuurlijk wel verstandig om de zonwering in te rollen indien u er geen gebruik van maakt. Ook kunt u gemakkelijk spelen met natuurlijk licht en zelf beslissen hoeveel (zon)licht u binnen wilt laten. Dit is naar elke situatie aan te passen.

Bestel nu uw zonwering bij Klooster’s Bouwbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van diverse zonweringen. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

Rolluiken

Rolluiken hebben zowel in de zomer als in de winter een belangrijke functie. In de zomer zorgt het voor koele ruimtes en in de winter houden ze de warmte binnen. Dit zorgt ervoor dat u flink kunt besparen op uw energie rekening. De rolluiken worden gemaakt van aluminium en roestvrij staal, waardoor ze duurzaam zijn, lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Daarnaast beschermen rolluiken ook tegen inbrekers.  Wanneer de rolluiken tijdens de bouw worden aangebracht kunnen wij deze in de spouw inbouwen.

Terrasschermen

Voor terrasschermen gebruiken wij alleen de beste kwaliteit. Doordat het scherm opgerold zit in een cassette is deze beschermt tegen weer en wind. Het terrasscherm beschermt u tegen felle zonnestralen en zorgt ervoor dat u zelf de lichtinval kunt bepalen.

Zonwering bij u thuis of bedrijfspand

Nieuwsgierig geworden naar de andere mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Klooster's Bouwbedrijf  logo
Klooster's Bouwbedrijf

Copyright © 2024 Klooster's Bouwbedrijf | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Site-index